Sporočilo
 • Direktiva EU e-zasebnosti
  EU e-Privacy Directive

  Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentikacijo, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da se lahko postavi te vrste piškotkov na vaši napravi.
  This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

  Oglejte si e-Direktivo o zasebnosti
  View e-Privacy Directive Documents

PDFnatisniE-pošta

Aktivno preživljanje prostega časa

AKTIVNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA

 

Čas na Krasu lahko preživite v miru, ob občudovanju narave in poslušanju tišine, lahko si pa vzamete čas za raziskovanje okolice na različne načine:

-      POHODNIŠTVO – Kras je krasen v vseh letnih časih. Najbolj ugoden za obisk pa ja spomladi in jeseni. V teh letnih časih najdemo največje število različnih rožic in drugih rastlin, jeseni pa je še posebno dih jemajoč živo rdeč ruj.

-      KOLESARJENJE – Kras je primeren za cross country, treking pa tudi cestno kolesarjenje, saj ceste niso preveč obremenjene s prometom. Letni časi so primerni več ali manj vsi. Trase niso zelo zahtevne, saj nas za vsako vzpetino čaka tudi spust.

-      KONJENIŠKE POTI – v letu 2011 so bile vzpostavljene tudi konjeniške poti. Gre za krožno pot z več odseki, ki je povezana od vipavske doline do Krasa.

s11s12s13